Webinar 'Verstevig uw weerbaarheid door strategische B2B marketing'

Uw cashflow bewaken door zomaar uw marketinginspanningen te verminderen, is een advies dat u als bedrijfsleider beter niet blind opvolgt. De coronacrisis versnelt immers een aantal trends (digitalisering, purpose, ecosysteemdenken, nieuwe marktvormen,..) die meer dan ooit vragen om de keuzes die klanten maken kritisch te bekijken, ook in een B2B-context. Strategische marketing dient in elk bedrijf hét startpunt te zijn. Alle kernprocessen, taken en competenties van teams volgen uit deze oefening.

Tijdens deze Exponential Talk brengt Professor Rudy Moenaert u een inspirerende synthese van zijn praktijkervaring bij bedrijven én uit de wetenschap.

In één uur tijd ontdekt u:

  • wat de essentie en kracht van strategische marketing zijn in crisistijd
  • hoe u als bedrijfsleider nu en in de toekomst kan inspelen op de opkomende trends
  • waarom een goede segmentatie van de B2B- en B2C-vraag het startpunt is
  • welke de handvaten voor een winnend waardevoorstel zijn
  • hoe u deze handvaten voor uw bedrijf laat werken in crisistijd

Voor wie? 

Bedrijfsleiders, managers en medewerkers met ondernemersspirit.

Praktisch

  • Donderdag 2 juli 
  • Van 9u. tot 10u.

Deelname aan de webinar is gratis, maar u dient zich vooraf te registreren. Na inschrijving krijgt u de inloglink voor de webinar toegestuurd. U kunt vervolgens via een eenvoudige klik de webinar volgen. U hoeft dus geen software te installeren, wifi is wel noodzakelijk.

U krijgt de gelegenheid om vragen voor te leggen aan de spreker via live chat.

Registratie knop

Snel inschrijven is de boodschap, want om praktische redenen is het aantal deelnemers aan de webinar beperkt!

Het gedrag dat individuen en organisaties succesvol maakt, is in extremis ook de oorzaak van hun ondergang. - Rudy Moenaert

Spreker

Prof Rudy Moenaert is een West-Vlaamse academicus met een hoog rock-’n-rollgehalte. Rudy is hoogleraar strategische marketing aan de TIAS School for Business and Society en tevens academic director van het Executive Master of Marketing program. Academisch richt hij zich op het domein van marketing en innovatie. Hij publiceerde in toptijdschriften en was verbonden aan de Universiteit Gent, TU Delft, VUB, Nyenrode Business Universiteit en Vlerick Business School. Hij is coauteur van het boek Marketing met ballen. In zijn dienstverlening buiten de universiteit is Rudy keynotespreker. Hij begeleidt strategische workshops en adviseert bedrijfsleiders, vooral in de B2B sector en de dienstensector.

 

 

 

Meer informatie?

Eefje Hernalsteen
Stafmedewerker 
E eefje.hernalsteen@pomwvl.be
M +32494 84 44 11


Dit is een actie uit het relanceplan van de Provincie West-Vlaanderen. Dit plan bestaat uit tal van initiatieven en steunmaatregelen om de West-Vlaamse ondernemers te helpen.  Deze online Exponential Talks informeren u over de aspecten van een digitale en duurzame transformatie van uw bedrijf. We voorzien hierbij telkens een flinke dosis hands-on inspiratie en praktische tips voor uw bedrijf. U staat er niet alleen voor!

#meerwestvlaanderen #samenondernemen

 

 
 
 
 
 
 
 

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Donderdag 02 juli 2020 - 09:00