Webinar: Voeding voor de zorg, zorg voor de voeding

25/3/2021 - online 
Een gezond voedingspatroon is essentieel voor een goede gezondheid. Hoe helpt voeding om gezond te zijn en dat ook te blijven? Iedereen heeft baat bij een meer afgestemde voeding op zijn of haar noden. Grondig onderzoek naar de gezondheidseffecten van voedingsmiddelen en voedingspatronen is daarom nodig. Samen met kennispartners binnen de zorg- en voedingssector neemt NuHCaS hierin het voortouw.

Op welke manier kan onze voedingssector haar aanbod zo goed mogelijk afstemmen op een gezond voedingspatroon? Hoe kan voeding beter opgenomen worden in een globale behandeling van zorgbehoevenden? Kom het te weten tijdens dit seminarie.

Programma  
13.30u Hoe kan de voedingssector bijdragen tot het verbeteren van de gezondheid? (preventieperspectief) - Laura Verbeyst, Lector  & Onderzoeker UCLL
  Welke rol kunnen diëtisten spelen bij gezondheidszorg? (curatief perspectief) - Michaël Sels, UZA, diensthoofd dieetafdeling
  Panelgesprek “Hoe maken we consument, de zorgverstrekker en de zorgbehoevende meer bewust van het belang van voeding?" 
Laura Verbeyst, Michaël Sels, Sami Hemdane (Comeos), Gunther Vanoverschelde (Ruddersstove), Danny Soubry (Delimeal)
  Expertise bij de West-Vlaamse kennisinstellingen inzake "Voeding voor de zorg, zorg voor de voeding" 
15.30u Interactie met publiek - via break-outsessies

Dit evenement wordt georganiseerd binnen de werking van het open onderzoeks- en innovatieplatform NuHCaS (klik)

Partners

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Donderdag 25 maart 2021 - 13:30

Contact

Inschrijven
bvba, cvba, nv, esv (economisch samenwerkingsverband), bo (buitenlandse onderneming), ...
Uw gegevens

Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard en gebruikt door Fabrieken voor de Toekomst om de inschrijving op een goede manier te verwerken.

Door deel te nemen aan dit evenement verklaart u zich akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door Fabrieken voor de Toekomst. U kunt op elk moment contact opnemen met veronique.de_kinder@pomwvl.be om beeldmateriaal te laten verwijderen. 

Onze privacyverklaring vindt u terug op de website. Heeft u vragen m.b.t. uw gegevensverwerking? Contacteer ons via dpo@pomwvl.be.