Visionair Circulair

Visionair Circulair | donderdag 15 september 2022, Kortrijk

Voor velen is het duidelijk: circulair ondernemen wordt de norm. Want een circulaire samenleving zorgt op lange termijn voor welvaart en een duurzame, veerkrachtige economie. De experimentele fase is ondertussen voorbij. Schakel daarom met uw bedrijf een versnelling hoger met behulp van een doordachte aanpak. 

Bij het Circular Materials Center, dé kunststoffen- en textielkennishub van West-Vlaanderen, bent u aan het juiste adres. De huispartners (POM West-Vlaanderen, KU Leuven, Centexbel en PlastIQ) zetten u op 15 september in Kortrijk op het correcte spoor. Via een inspirerend panel en innovatieve cases dompelen we u onder in de synergie van het partnerschap. Neem een kijkje door onze kaleidoscoop van opportuniteiten en ontdek wat mogelijk is voor uw bedrijf.

Breng een bezoekje aan onze bars (klik). Bouw met een hapje en een drankje, in gezelschap van experts en gedreven ondernemers, verder aan uw eigen circulaire visie.

Programma   Locatie
17.15u Onthaal en verwelkoming  KU Leuven, Campus Kulak Kortrijk, aula Stijn Streuvels 
17.30u Introductie: blik op de toekomst van het Circular Materials Center - Stefaan Verhamme, Cluster Manager Nieuwe Materialen POM West-Vlaanderen   
17.40u

Panelgesprek: Circular Materials Center als hefboom voor textiel- en kunststofindustrie 

  • Pol Lombaert, voorzitter Centexbel 
  • Piet Desmet, vicerector KU Leuven  
  • Veerle Van Nieuwenhuysen, voorzitter PlastIQ
  • Jean de Bethune, voorzitter POM West-Vlaanderen
  • Yvan Langenraedt, Operations Manager CMS, Mitsubishi Chemical Advanced Materials
  • Julie Lietaer, CEO European Spinning Group 
 
18.30u

Experience tour en netwerkmoment

Ontdek het aanbod van onze bars en bepaal alvast uw startpunt: 

Circular Materials Center 

Moderator: Sander De Vrieze, Centexbel

PRAKTISCH

  • Voor wie? iedereen actief in, of met een interesse in circulair ondernemen. 
  • Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht via onderstaand webformulier. 
  • Onthaal en plenair gedeelte is voorzien bij KU Leuven. Experience tour en netwerkreceptie beleeft u in het Circular Materials Center. 

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Donderdag 15 september 2022 - 17:15

Locatie

Etienne Sabbelaan 53, Kortrijk

Inschrijven
De rest van uw bezoek kunt u vrij bepalen, enkel het startpunt leggen we graag vooraf vast. *Het startpunt 'Uw circulair vraagstuk anders bekeken' is reeds volzet, maar kunt u ter plaatse nadien vrij bezoeken.
Gegevens

Onze privacyverklaring vindt u terug op de website. Heeft u vragen m.b.t. uw gegevensverwerking? Contacteer ons via dpo@pomwvl.be.

Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard en gebruikt door POM West-Vlaanderen en de huispartners (KU Leuven, Centexbel en PlastIQ) voor de vlotte organisatie van dit event. 

Door deel te nemen aan dit evenement verklaart u zich akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door Fabrieken voor de Toekomst. U kunt op elk moment contact opnemen met veronique.de_kinder@pomwvl.be om beeldmateriaal te laten verwijderen.