Terugblik | Towards a future proof healthcare economy | 29 november

SHINE partners lanceren online tool voor geïntegreerde businessmodellen tijdens geslaagd congres.

De Fabriek voor de Toekomst Zorgeconomie en de partners van het SHINE project blikken terug op een geslaagd congres op 29 november 2018 in het Concertgebouw Brugge. De meer dan 230 deelnemers konden er presentaties volgens van een internationaal gezelschap van sprekers. Daarnaast werden belangrijke thema's binnen het ecosysteem van de zorgeconomie aangesneden tijdens verschillende break out sessies. De presentaties van het slotevenement zijn nu beschikbaar (zie 'Bijlage' hieronder).

ZorgAndersTV maakte een mooi verslag het congres (zie video hieronder).

Nieuwe e-tool wil de samenwerking tussen zorgorganisaties en bedrijven begeleiden

Op hun afsluitend congres lanceerden de partners van het SHINE project hun nieuwe online tool om samenwerking op te zetten tussen bedrijven en zorgactorenhttps://www.healthcare-economy.eu/

Door middel van een duidelijk stappenplan biedt deze tool een laagdrempelige methode om een geïntegreerd bedrijfsmodel te ontwikkelen. Tegelijk biedt deze nieuwe tool inzichten en adviezen om een ecosysteem op te zetten dat optimaal innovatie ondersteunt.

Dit congres is het slotevenement van het SHINE-project dat steun krijgt van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Bijlage

Foto's