OPROEP INNOVATION WALL: ZET UW PRODUCT IN DE KIJKER

Maakt uw bedrijf innovatieve producten die getuigen van een sterke circulaire visie? Wilt u die visie delen met de wereld? Dat kan!

Het Circular Materials Center in Kortrijk is hét onderzoeks- en opleidingscentrum voor circulaire materialen in de kunststoffen- en textielsector. In de onthaalruimte van het onderzoekscentrum vindt u de Innovation Wall. Hierop worden enkele van de meest ingenieuze voorbeelden van circulaire productie geëtaleerd. Zo mochten onder andere de producten van Deceuninck, Samsonite en #HackYourJeans al de verbeelding prikkelen van tal van bedrijven, cursisten en jongeren. Benieuwd naar alle producten die momenteel onze Innovation Wall vullen? Bekijk ze hier: www.fabriekenvoordetoekomst.be/circular-materials-center-innovation-wall

Voor de tweede maal krijgen bedrijven uit de textiel- en de kunststofsector de kans om samen met ons een nieuwe invulling te geven aan de Innovation Wall en uit te pakken met hun creaties. Elk geselecteerd product krijgt een ruimte van 1 m². Creative designer Stugio staat in voor de finale opstelling van de producten.

Interesse?

Dien dan onderstaand formulier online of via word in en wie weet prijkt uw product binnenkort in de hal van het Circular Materials Center. Indien u via word indient, stuurt u dit naar stefaan.verhamme@pomwvl.be

Bij de invulling van de Innovation Wall maakt een jury een selectie op basis van de innovatieve meerwaarde en de circulaire visie bij de ontwikkeling van het product. We houden ook rekening met de mogelijkheden om het innovatieve product en de bijhorende grondstoffen te presenteren. 

Bijlage

Contact

Bedrijfsgegevens
Omschrijving van het product
Innovatieve meerwaarde
Circulaire visie
Foto’s
Hoe zou u het product voorstellen op de Innovation Wall?

Inspiratie nodig? Bekijk hier hoe onze Innovation Wall er nu uit ziet: https://fabriekenvoordetoekomst.be/circular-materials-center-innovation-wall.

Indien groter dan 1 m² kan een schaalmodel worden aangeleverd.