Ontvang gratis expertadvies over digitale transformatie

De COVID19-crisis onderstreept bij veel bedrijven het belang van automatisatie en digitalisatie van de bedrijfsactiviteiten en de nood aan digitale skills bij werknemers. Toekomstgericht is het opkrikken van de ‘digital readiness’ van de industriële kmo zelf - het machinepark en het productieproces – een essentieel element voor de transformatiekracht van de West-Vlaamse economie.

We bieden daarom in samenwerking met technologiepartners Agoria en Sirris gratis ondersteuning aan West-Vlaamse bedrijven die willen groeien en innoveren. 

Wilt u uw productieproces optimaliseren? Nood aan advies bij de selectie van een ERP-pakket? Wenst u uw doorlooptijden te verminderen of uw klantenbeleving te verbeteren? Of wilt u de digitale vaardigheden van uw werknemers verhogen?

Na het invullen van onze korte vragenlijst, komt een onafhankelijke expert bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Onze expert denkt samen met u na over de groeimogelijkheden en geeft u advies op maat.

Deze begeleiding is kosteloos voor West-Vlaamse bedrijven dankzij de financiële ondersteuning van POM West-Vlaanderen als onderdeel van het relanceplan van de Provincie West-Vlaanderen.  We werken samen met onze partners een aanbod uit gericht op een digitale en duurzame transformatie van de industriële kmo’s en zijn medewerkers. Met een totaalpakket  aan scans, audits, implementatietrajecten, workshops, inspirerende webinars en investeringen in digitale technologieën verhogen we de veerkracht van West-Vlaamse bedrijven.

Lees hier meer over de Digiscan van Agoria.

Lees hier meer over de Crisis Code Cracker van Sirris.

#GaHelemaalDigitaal #SamenOndernemen #MeerWestVlaanderen

 

 

 

Neem nu contact op, we helpen u vooruit!

 

 

Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard en gebruikt door Fabrieken voor de Toekomst en de kennispartners om uw aanvraag op een goede manier te verwerken.