Online Exponential Talk: Ondernemen met Impact

“Bedrijven moeten winst maken, maar ook een hoger doel dienen”, kopte de Financial Times vorig jaar. Logisch. Impactondernemers die winst én blijvende positieve verandering in de wereld genereren, zijn de winnaars op lange termijn.  Door hun doelgerichtheid groeien ze gemiddelde drie keer sneller dan hun concurrenten en hun klanten- en medewerkerstevredenheid is hoger. Hoe evolueert u van een klassiek ondernemersmodel naar bedrijfsvoering gecentreerd rond positieve impact?

In deze Exponential Talk inspireert professor Omar Mohout u met heldere inzichten over ondernemen met impact, uit zijn nieuwste boek ‘Leaving a legacy’.

Voor wie: bedrijfsleiders, managers en werknemers met ondernemersspirit.

In één uur tijd leert u:

  • waarom het vinden van een hoger doel zo krachtig is en hoe u dit definieert
  • wat ondernemen met positieve impact betekent en wat het net niet is
  • hoe u met positieve impact groeit naar een onuitwisbare nalatenschap
  • welke de strategieën zijn om impact te schalen
  • waarom samenwerking in dit verhaal zo belangrijk is

Met getuigenissen van West-Vlaamse impactondernemers Chris Van de Voorde, CEO van JuuNoo en Alexander Vanlerberghe, CEO van Aqualex. Ontdek hun successen en lessons learned. Welke  uitdagingen pakken zij aan en hoe creëren zij positieve impact?

Workshop

Na deze Exponential Talk kan u op donderdag 19 november (van 9u tot 12u) deelnemen aan een interactieve en hands-on workshop over ondernemen met impact. Kaat Peeters, co-auteur van het boek ‘Leaving a legacy’, helpt u stap voor stap uw ‘legacy statement’ en mogelijke schalingstrategieën definiëren. Bij het volgen van deze Exponential Talk ontvangt u verdere toelichting en krijgt u de mogelijkheid om als eerste in te schrijven. 

Praktisch

  • Donderdag 22 oktober 2020
  • 9u-10u: uitleg door keynotespreker Omar Mohout 
  • 10u-10u30: optioneel deel met mogelijkheid om vragen te stellen aan Omar Mohout en CEO’s Chris Van de Voorde en Alexander Vanlerberghe

Deelname aan de online Exponential Talk is gratis, maar u dient zich vooraf te registreren. Na inschrijving krijgt u de inloglink toegestuurd. U kunt vervolgens via een eenvoudige klik de Exponential Talk volgen. U hoeft dus geen software te installeren, wifi is wel noodzakelijk.

Registratie knop

Snel inschrijven is de boodschap, want om praktische redenen is het aantal deelnemers aan de online Exponential Talk beperkt!

 

Een onderneming die wil groeien moét per definitie positieve impact hebben. Anders draait de groei bijna altijd negatief uit. - Professor Omar Mohout

 

Spreker

Omar MohoutOmar Mohout is Entrepreneurship Fellow bij Sirris. Hij is een voormalig technologie-ondernemer, een veelgeprezen technologie-auteur, adviseur op C-niveau voor snelgroeiende startups en Fortune 500-bedrijven. Hij is hoogleraar Ondernemerschap aan de Universiteit Antwerpen, de Antwerp Management School, ULB en Solvay Brussels School of Economics and Management. 

Omar is medevoorzitter van de Circle of Growth, community-gastheer van Corporate Venturing Europe, organisator van de Growth Hacking Meetup en medeoprichter van de #BeTech Community. Hij volgt Europese financieringen en opschalingen op scaleups.sirris.be.

 

 

Meer informatie?

Brecht Vanhecke

Stafmedewerker Transformatie

E brecht.vanhecke@pomwvl.be

M +32490442953

 

De huidige realiteit onderstreept het belang van toenemende digitalisatie en automatisatie van bedrijfsactiviteiten en de nood aan digitale skills bij werknemers. Als onderdeel van het relanceplan van de Provincie West-Vlaanderen, werkt de POM samen met zijn partners een aanbod uit gericht op een digitale en duurzame transformatie van de industriële kmo’s en zijn medewerkers. Met een totaalpakket  aan scans, audits, implementatietrajecten, workshops, inspirerende webinars en investeringen in digitale technologieën verhogen we de veerkracht van West-Vlaamse bedrijven.

#meerwestvlaanderen #samenondernemen

  

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Donderdag 22 oktober 2020 - 09:00 tot 10:00