Digitale transformatie

De coronacrisis heeft het belang van toenemende digitalisatie en automatisatie van bedrijfsactiviteiten en de nood aan digitale skills bij werknemers duidelijk gemaakt.  

Het opkrikken van de ‘digital readiness’ van de industriële kmo’s, hun machinepark en productieproces, zowel hun producten als diensten, is een essentieel element voor een toekomstgerichte West-Vlaamse economie. 

Om de digitale transformatie kracht bij te zetten en de veerkracht en het adaptatievermogen van de West-Vlaamse ondernemingen te versterkten, heeft POM West-Vlaanderen volgend aanbod uitgewerkt.

VOOR KMO's

Heeft u nood aan een systematische digitale doorlichting van uw bedrijf? Wilt u concreet en toekomstgericht technologisch advies en projectbegeleiding ontvangen?

Ontdek het totaalpakket aan scans, audits, implementatietrajecten en inspirerende webinars dat wij u aanbieden:

  • De Exponential Talks webinars geven u de kennis om uit de huidige coronacrisis te herrijzen met nieuwe inzichten. Aan de hand van praktische tips en hands-on inspiratie wordt u klaargestoomd voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

​     

  • De DigiScan, een 360° feedback tool, screent de innovatie, bedrijfsprocessen en  -cultuur van uw bedrijf. In  3 stappen krijgt u een overzicht van uw digitale maturiteit met tips en advies op maat.

     Lees meer

  • De Crisis Code Cracker geeft u inzicht in mogelijke technologische opties en geeft praktische aanbevelingen en te volgen scenario’s om u wendbaarder en weerbaarder te maken. In slechts 3 stappen maakt u uw bedrijf crisisbestendig.

    

 

Dit is een actie uit het relanceplan van de Provincie West-Vlaanderen. Dit plan bestaat uit tal van initiatieven en steunmaatregelen om de West-Vlaamse ondernemers te helpen. Deze acties helpen u bij een  digitale en duurzame transformatie van uw bedrijf. U staat er niet alleen voor!

#meerwestvlaanderen #samenondernemen

logo's partners

 

Contact