Cocreatietrajecten Machinebouw & Mechatronica

In oktober organiseerden we een cocreatiebrainstorm voor bedrijven uit de machinebouw- en mechatronicasector. Hier formuleerden we een aantal ideeën om de concrete uitdagingen van industrie 4.0 binnen deze sector aan te pakken. In tussentijd selecteerden we hieruit zes trajecten die we u hieronder graag voorstellen (klik op de titel onder het thema).

Laat u nu bijstaan door onze experten in één van onze technologielabo’s en realiseer samen een demonstrator. Bepaal en valideer de ideale oplossing vooraleer ze uit te rollen en maximaliseer zo de opbrengst van uw investering.

Past uw innovatie binnen één van de zes cocreatietrajecten, schrijf u dan snel in via het webformulier onderaan deze pagina. Dit kan nog tot vrijdag 14 februari.

COCREATIETRAJECTEN PER DOMEIN     

*klik op de titels van de trajecten hierboven voor meer informatie. 

Timing van de cocreatietrajecten:

  • februari                Samenstelling van de gebruikersgroepen
  • maart                   Definitie demonstrator in design sprints (1 tot 3 halve dagen)  
  • april-oktober       Realisatie & validatie demonstrator

Deze cocreatiebrainstorm maakt deel uit van het Efro project ‘Cocreatie binnen Machinebouw & Mechatronica'. 

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Zaterdag 01 februari 2020 - 00:00 tot Zaterdag 31 oktober 2020 - 00:00

Locatie

West-Vlaanderen

Contact

Inschrijvingsformulier
Uw gegevens

Onze privacyverklaring vindt u terug op de website (klik). 

Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard, gedeeld en gebruikt door en met de organiserende partners om de inschrijving en traject op een goede manier te verwerken en te laten verlopen.

Door deel te nemen aan dit traject verklaart u zich akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door Fabrieken voor de Toekomst. U kunt op elk moment contact opnemen met veronique.de_kinder@pomwvl.be om beeldmateriaal te laten verwijderen. Heeft u vragen m.b.t. uw gegevensverwerking? Contacteer ons via dpo@pomwvl.be.