C'ment: waar bouw en zorg samenkomen

Digitaal Slotevent Healt Care Accelerator - woensdag 28/10/2020

Vergrijzing, onaangepaste woningen, vereenzaming en ook Covid-19… Het zorgt er allemaal voor dat we voor een van de grootste uitdagingen van de 21ste eeuw staan:

Hoe laten we senioren langer zelfstandig thuis wonen op een veilige, toegankelijke en comfortabele manier?

POM West-Vlaanderen en haar partners ontwikkelden het concept 'Build en Care', een digitaal platform waar bouw en zorg samenkomen. Deze totaaloplossing combineert allerlei diensten en producten op vlak van renovatie en zorg, met als toegevoegde waarde een stimulans voor een warme buurt. Senioren kunnen er zich in een handomdraai inschrijven voor groepsaankopen voor renovaties, zorgdiensten contacteren, producten en diensten bij lokale handelaars bestellen en culturele of sociale activiteiten boeken. Kortom, dankzij dit nieuwe platform waait er een nieuwe, warme wind door het sociale leven én de levensbestendige woningen waardoor mensen langer zelfstandig thuis kunnen wonen maar ook minder éénzaam zijn. 

In onze webinar op woensdag 28 oktober stellen we u graag Build en Care  voor. Reserveer nu uw plaats en ontdek de troeven van deze innovatieve totaaloplossing voor uw gemeente, bedrijf of zorgorganisatie

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Woensdag 28 oktober 2020 - 10:00

Programma en inschrijven

Klik hier