Zo wint u tijd: 10 tips voor een betere workflow

Slotevent van het PDPO-project SPRONG

Woensdag 1 juni 2022, Veurne

Volle gas vooruit, dat is uw motto. Stilstaan en uitzoomen, het ligt als gedreven ondernemer niet in uw aard. Toch drukten 45 kleinschalige voedingsproducenten de pauzeknop in. Waarom? Ze brachten hun structurele kosten en workflow in kaart. Het resultaat? Met kleine aanpassingen in hun processen boekten ze grote winsten. Winsten, meervoud, want met een betere workflow wint u tijd, bespaart u kosten en krijgt u een betere work-lifebalance. 

Op 1 juni ontdekt u de belangrijkste verbeterpunten. Tien concrete tips doorspekt met boeiende getuigenissen leiden u richting optimalisatie. Bovendien kunnen snelle beslissers theorie in praktijk zien bij Dierendonck Butchery. Schrijf u nu in want de plaatsjes zijn beperkt. 

We geven ook gratis consultatiegesprekken met onze aangestelde consultant Moore weg aan de aanwezigen.

Praktisch

PROGRAMMA  
17.15u

Theorie in praktijk: rondleiding | Dierendonck Butchery

Hendrik Dierendonck & Maartje Alberts, Moore

18.00u Verplaatsing 
18.15u

Netwerkreceptie | Acasus

19.00u

Praktijk in theorie: resultaten
Katelijne Vancleemput, POM West-Vlaanderen &
Evelien Lambrecht, 
Inagro

Belang van optimalisatie
Henk Deprez & Maartje Alberts, Moore

19.30u

10 tips voor een betere workflow

Brian Legein, Ellis Consulting

met getuigenissen van o.a. Dierendonck, Hoeve Zuid-Bellegoed

20.30u

Netwerkreceptie

Voor wie? Uitzonderlijk interessant voor korteketenproducenten in volle doorgroei. Ook voor andere ondernemers op zoek naar efficiëntere werkmethodes biedt deze sessie inspiratie.

Dankzij

Deze infosessie is een organisatie van POM West-Vlaanderen en Inagro met steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling en de Provincie West-Vlaanderen.

 

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Woensdag 01 juni 2022 - 17:15 tot 21:00

Locatie

Acasus Veurne

Inschrijvingsformulier

Snelle beslissers kunnen theorie in praktijk zien bij Dierendonck Butchery. De plaatsjes zijn beperkt en voorbehouden voor korteketenondernemers. Uw inschrijving voor het bedrijfsbezoek is pas definitief na bevestiging.

Uw gegevens

Onze privacyverklaring vindt u terug op de website. Heeft u vragen m.b.t. uw gegevensverwerking? Contacteer ons via dpo@pomwvl.be.

Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard en gebruikt door Fabrieken voor de Toekomst en de kennispartners om de inschrijving op een goede manier te verwerken.