TechnoTielt

Het driedaags evenement TechnoTielt zet de sector van de Nieuwe Materialen (kunststoffen, textiel en metaal) in de kijker.

TechnoTielt is een actieve job- en opleidingsbeurs waarbij op een interactieve manier de link wordt gemaakt tussen de bedrijven uit de Tieltse regio, de opleidingen en jobs binnen de kunststof-, textiel- en metaalsector.

Naast 3de graad secundair onderwijs, is dit evenement ook gericht naar leerlingen uit de derde graad van het lager onderwijs. Er is ook een open gedeelte voor alle geïnteresseerden: jong, oud, groot, klein, alleen of met familie... Iedereen is welkom om op zaterdagmorgen de sector de ontdekken. Workshops en doe-activiteiten dompelen je onder in deze innovatieve, technologische en boeiende sector. 

Op de website van TechnoTielt kom je alles te weten over dit evenement.

Deze beurs is een initiatief van de Academie voor de Toekomst in samenwerking met heel wat partners: Stad Tielt, PlastIQ, COBOT, TOFAM West-Vlaanderen, VDAB en Werkwinkel Tielt, VTI Tielt, Plastics@Tielt, VKC-Centexbel, RTC West-Vlaanderen, RESOC Midden-West-Vlaanderen, Syntra West, SBM, POM West-Vlaanderen en provincie West-Vlaanderen, KA Tielt, Howest, Vives, UGent, KULeuven Campus Brugge, EDUGO, PTI Kortrijk, VFU, Hogent