PACKCONTACT: Waar verpakkingsindustrie en voedingsindustrie elkaar ontmoeten

Verpakkingen zijn uiterst belangrijk om producten op een kwalitatieve manier tot bij de consument te brengen. De Fabrieken voor de Toekomst organiseren i.s.m. hun partners drie evenementen die handelen omtrent beleid en technologie in deze sectoren.

DOELGROEP

Voor iedereen die met verpakkingen in contact komt, zowel op het vlak van aankoop, logistiek, productie, R&D, marketing, duurzaamheidsbeleid, management uit alle sectoren.

Bent u als onderneming actief in één of meerdere onderdelen van de verpakkingsketen en hebt u nieuwe innovaties die u graag aan de voedingsindustrie wil voorstellen? Of bent u een voedingsbedrijf dat op zoek is naar nieuwe oplossingen voor de verpakking van uw voedingsproducten? Dan is Packcontact iets voor u!

Tijdens Packcontact stellen ondernemingen uit de verpakkingsindustrie hun nieuwste innovaties voor aan een publiek van voedingsbedrijven. 

Packcontact is een initiatief van de POM West-Vlaanderen in samenwerking met Pack4Food, Vlaams Kunststofcentrum (VKC-Centexbel), Belgisch Verpakkingsinstituut (BVI), Verpakking Centrum Hasselt, Alimento en FostPlus. Dit initiatief kadert binnen de werking van de Fabrieken voor de Toekomst, het clusterbeleid waarmee de Provincie West-Vlaanderen de West-Vlaamse industrie wil ondersteunen, versterken en verankeren.

Locatie

Klik hier voor gedetailleerde informatie over de routebeschrijving.

Contact