×

Statusbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Kwalitatieve zorg & sterke ondernemingen, de perfecte match!

28 januari 2020, Oostkamp

Hoe optimaliseren we de kwaliteit van de zorg zonder extra kosten voor de eindgebruiker? Welke meerwaarde biedt het meten van de zorgkwaliteit? Hoe kan ik mijn kwaliteitsvolle zorginnovatie financieren?

Op deze vragen vinden zorgorganisaties en bedrijven in het huidige systeem moeilijk een antwoord. Een innovatieve upgrade van ons zorgsysteem met focus op kwaliteit dringt zich op. Want kwalitatieve zorg waarin de eindgebruiker centraal staat, biedt heel wat opportuniteiten voor zorgorganisaties en bedrijven. 

Benieuwd welke deuren innovatieve kwaliteitszorg voor u kan openen? 

Samen met In4Care organiseert POM West-Vlaanderen daarom een kennissessie rond waardegedreven gezondheidsmodellen. Onze experten beantwoorden al uw vragen en stomen uw organisatie klaar voor de kwaliteitszorg van de toekomst. 

Hebt u na onze kennissessie meteen zin om de sprong te wagen? Dat kan! 

Na de uiteenzetting van onze experten, stellen we u een innovatieve case uit eigen huis voor. Met ‘Nutrition, People & Care’ willen we ondervoeding bij een brede doelgroep sterk reduceren. Om dit businessmodel finaal op de markt te zetten, zijn we nog op zoek naar investeerders. Deelt u onze ambitie en heeft u zin om mee te bouwen aan de kwaliteitszorg van de toekomst? Grijp uw kans en maak kennis met dit toekomstgericht businessmodel!

Meer informatie via Inge Taillieu (POM West-Vlaanderen)

PrOGRAMMA  
18.00u Inleiding - Nico De fauw, CEO In4Care
18.10u Het belang van Value Based Healthcare en het potentieel voor de zorgindustrie - Ri De Ridder, ex-directeur-generaal RIZIV
18.40u Impact en kwaliteit in de gezondheidszorg - Dr. Stefan Vandecandelaere, Programmamanager Kwaliteit Zorgnet-Icuro
19.10u Hoe innovaties in de zorg financieren? - Kim Smets, bedrijfsadviseur VLAIO
19.30u Hoe ondervoeding wegwerken via een geïntegreerde samenwerking tussen bedrijven en zorgactoren? - Inge Taillieu, Coördinator zorgeconomie POM West-Vlaanderen

 

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Dinsdag 28 januari 2020 - 17:30

Bijlage

Afbeeldingen