Maak kennis met het Foodlab

Wat kan het Foodlab voor uw voedingsproduct- of proces betekenen?

Bent u op zoek naar geschikte apparatuur voor productontwikkeling en kwaliteitscontrole? Dan bent u bij het Foodlab in het Huis van de Voeding aan het juiste adres. Ons lab is uitgerust met analysetoestellen, bereidings- en bewaringsapparatuur die uw voedingsproduct kunnen optimaliseren. 

Zet uw eerste stappen naar productontwikkeling of groei verder in de kwaliteitscontrole van uw voedingsproduct. Tijdens deze praktijksessies krijgt u meer inzicht in welke analyses er bestaan en leert u de resultaten te gebruiken om uw product of proces te verbeteren. Elke sessie behandelt een ander thema en is een combinatie van informatie en praktijk. U kunt inschrijven per sessie en het is mogelijk om een eigen staal mee te brengen om samen te analyseren!

Uw voordelen: 

  • Test het toestel eerst vooraleer u zelf overgaat tot een dure investering. 
  • Praktisch & deskundig advies: krijg persoonlijk begeleiding bij het interpreteren van de analyseresultaten. 

Programma

4/4/2019 Nut van temperatuursregistraties In deze sessie wordt het gebruik van verschillende meetapparatuur uitgelegd die de temperatuur van uw product en of proces kunnen meten en registreren. Daarbij wordt er ingegaan op de meerwaarde van temperatuursregistratie bij het borgen van de kwaliteitsgarantie of de koude keten. 

Praktisch

  • Kostprijs: 50 euro (vrijgesteld van BTW)
  • Uren: 16.00u - 18.00u in het Foodlab van het Huis van de Voeding

De sessies worden georganiseerd in samenwerking met Vives Hogeschool en Alimento. Alimento kan instaan voor een tussenkomst van 34 euro per sessie (twee lesuren) voor werknemers uit paritaire comité 118 en 220. In verband met BEV: Kijk op www.alimento.be/nl/betaald-educatief-verlof voor een laatste stand van zaken of mail naar bev@alimento.be.

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Donderdag 04 april 2019 - 16:00

Locatie

Huis van de Voeding, Spanjestraat 141, 8800 Roeselare

Contact

Inschrijven
Facturatieadres
Ik schrijf me in voor volgende sessies:

Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard en gebruikt door de projectpartners om de inschrijving op een goede manier te verwerken.  Door deel te nemen aan dit evenement verklaart u zich akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door de projectpartners. U kan op elk moment contact opnemen met veronique.de_kinder@pomwvl.be om beeldmateriaal te laten verwijderen.