Fabrieken voor de Toekomst op de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo

Op 6 en 7 december vinden de Bedrijvencontactdagen plaats in Kortrijk Xpo, het grootste contactevent van België. Het netwerkevenement focust op het fysiek samenbrengen van ondernemingen en ondernemers, onderlinge business opportuniteiten blootleggen en ondernemerschap stimuleren. Behalve de ruim 600 bedrijvenexposanten, zijn ook de Fabrieken voor de Toekomst aanwezig om u wegwijs te maken in ons aanbod. Bezoek ons op stand 492!

Fabrieken voor de Toekomst timmert al een paar jaar aan de toekomst van onze belangrijkste industriële sectoren in West-Vlaanderen:

  • Nieuwe Materialen
  • Voeding
  • Blue Energy
  • Machinebouw & Mechatronica
  • Zorgeconomie

De focus van de Fabrieken voor de Toekomst ligt op drie kerndomeinen: product & proces, onderzoek & testen en internationalisering. Hoofddoel blijft het versterken van de industrie, door het creëren van bruggen tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid.

Fabrieken voor de Toekomst wil een hefboom zijn voor nieuwe opportuniteiten voor West-Vlaamse ondernemers. Wij openen deuren die tot nu toe voor u gesloten bleven. Wij helpen u op weg naar de juiste beslissing en introduceren u graag in ons netwerk. Onze experts staan voor u klaar! Grijp nieuwe kansen voor uw bedrijf!

"Wij maken werk van West-Vlaanderen"

Op 6 december organiseert POM West-Vlaanderen het event "Wij maken werk van West-Vlaanderen" een avondprogramma dat focust op de fundamenten, bouwstenen en strategie om uw onderneming op weg te helpen naar succesvol ondernemen. Bekijk hier het programma en schrijf in

 

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Woensdag 06 december 2017 - 14:00 tot Donderdag 07 december 2017 - 21:00

Locatie

Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 220, Kortrijk

Bijlage

Bezoek onze stand op de Bedrijvencontactdagen

Plan hier uw bezoek