Codesign-sessie: Hoe ongesuikerde en niet-alcoholische drank de consument kan overtuigen

De vraag naar niet-alcoholische ongesuikerde dranken neemt toe en de markt speelt daar gretig op in. Maar hoe maakt u uw doelgroep dat duidelijk? Hoe legt u de gebruiker uit waar hij/zij moet op letten?

Deze vraag stelde Irminhildis, een producent van zuivere komboecha, zich ook! Samen met de projectpartners van Codesign Aliment gingen ze op zoek naar de beste manier om hun nieuw drankje - op basis van komboecha in combinatie met veenbessensap - in de markt te zetten. Hun doelgroep? Gezondheidsbewuste dertigers en studenten.

"Hoe betover je met een ongesuikerde & non-alcoholische frisdrank het hart van de consument?"

Deze vraag staat centraal in een codesign workshop op woensdag 14 november in het Huis van de Voeding in Roeselare.

Voor wie is deze codesign-workshop?
Wilt u ook nadenken hoe u gezondheidsbewuste dertigers of studenten beter kunt bereiken? Of bent u een toeleverancier aan horeca, fitness- en gezondheidscentra? Dan is deze co-creatie workshop ook interessant voor u.

Wat is codesign?
Codesign is een methodiek die maakt gebruik van de collectieve kennis die de verschillende partners uit de waardeketen aanreiekn en waarbij in dit geval de gebruiker centraal staat (geïnspireerd door het Design Thinking). Deze techniek maakt het mogelijk om elementen te identificeren die een toegevoegde waarde betekenen voor de eindgebruiker.

Waar en wanneer?

TIMING PROGRAMMA | 14 november 2018
9.30u Onthaal
10.00u Start van de codesign workshop
12.30u Lunch met broodjes
13.15u Vervolg van de codesign workshop
16.00u Einde van de workshop

Meer informatie over Codesign Aliment vindt u op www.codesign-aliment.eu.

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Woensdag 14 november 2018 - 09:30 tot 16:00

Locatie

Spanjestraat 141, 8800 Roeselare

Contact

IK SCHRIJF ME IN

Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard en gebruikt door de Fabriek voor de Toekomst Voeding en de projectpartners van Codesign Aliment om de inschrijving op een goede manier te verwerken. 

Door deel te nemen aan dit evenement verklaart u zich akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door de Fabriek voor de Toekomst Voeding en de projectpartners van Codesign Aliment. U kan op elk moment contact opnemen met veronique.de_kinder@pomwvl.be om beeldmateriaal te laten verwijderen.