Business meets Healthcare

Stel ons uw zorgidee voor en neem deel aan het ‘Business Meets Healthcare’-traject.

De zorgsector heeft nood aan vernieuwende ideeën om een antwoord te bieden op de uitdagingen van morgen. U heeft een innovatief idee en u wilt dit samen met een partner vertalen in een rendabel en gefundeerd businessmodel? Bezorg ons uw zorgidee en maak deel uit van het ‘Business meets Healthcare’-traject.

Met ‘Business meets Healthcare’ slaan de zorgsector en bedrijven de handen in elkaar. Wij begeleiden u tijdens dit traject tot uw rendabel businessplan klaar voor uitvoering is. In vier verschillende fases bieden we u persoonlijke ondersteuning.

  • Fase 1 (05/11/2019 - Tolhuis Brugge): Het definiëren van het doel van het businessplan.
  • Fase 2 (10/12/2019 - Tolhuis Brugge): Het bepalen van de methode waarop de zorgvraag wordt aangepakt.
  • Fase 3 (14/01/2020 - Tolhuis Brugge): Het opstellen van een kostenmodel en bepalen hoe de impact gerealiseerd zal worden.
  • Fase 4 (18/02/2020 - Tolhuis Brugge): Het ontwikkelen van het organisatiemodel voor de praktische uitvoering van het idee.

Samen leggen we de stukjes op de juiste plaats en vormen we de zorgpuzzel van de toekomst.

Wilt u graag deel uitmaken van deze puzzel? Mail uw idee door voor 25 oktober 2019 naar celien.tanghe@pomwvl.be. De beste voorstellen weerhouden we en krijgen de kans om het ‘Business Meets Healthcare’-traject te volgen.

Bijkomende vragen? Contacteer ons via:

Celien Tanghe
projectmedewerker communicatie Zorgeconomie
Fabrieken voor de Toekomst
celien.tanghe@pomwvl.be
0479 06 51 53

PS: Voeg bij uw idee ook een ‘de-minimis’-verklaring [link] waarin u verklaart dat u de laatste drie belastingjaren minder dan € 200.000 de-minimissteun heeft ontvangen. Hieronder vindt u de nodige documenten. Alleen dan kan u deelnemen aan het traject.

Bijlage