Breng de Week van de Smaak mee op smaak!

De Week van de Smaak is dit jaar aan haar elfde editie toe en vindt dit jaar plaats van 16 tot 26 november. Tijdens de Week van de Smaak wordt er ook op de werkvloer tijd gemaakt om samen te eten. Voorbeelden van mogelijke acties zijn:

  • Geef als baas een extra lange lunchpauze cadeau aan je werknemers, uiteraard op voorwaarde dat iedereen samen luncht.
  • Zorg als CEO zelf voor een lekkere lunch of een culinair tussendoortje, want tijdens de Week van de Smaak duikt iedereen in de kookpotten!
  • Zet een 'Smaak van Morgen-menu' op de kaart van het bedrijfsrestaurant met aandacht voor lokale, gezonde en duurzame voeding volgens de regels van de kunst van foodpairing of smaken van ‘morgen’.
  • Durf uit te pakken met revolutionaire vernieuwende gerechten, producten en recepten en test ze uit tijdens de Week van de Smaak!
  • Organiseer een actie met aandacht voor duurzaamheid en voedselverspilling.

De Week van de Smaak staat synoniem met tal van lokale acties en activiteiten rond voeding en eetcultuur doorheen Vlaanderen en Brussel die op smaak worden gebracht door evenveel enthousiaste organisaties en verenigingen, maar dus ook voedingsbedrijven!
Dit jaar kiezen we voor het centrale thema ‘De Smaak van Morgen’. En die ‘Morgen’ die omvat een heel scala aan mogelijkheden!  Laat je inspireren op http://www.weekvandesmaak.be/Inspiratie/Bedrijven/. 

Organiseer een activiteit en registreer deze op www.weekvandesmaak.be. Op deze manier komt je bedrijf en product in de kijker en versterk je de teamsfeer.
Wij zorgen voor alle mogelijke ondersteuning en promotie. Dit creëert zichtbaarheid!

Vragen? Contacteer ons via info@weekvandesmaak.be!