Bezoek ons op de Belgian Offshore Days

Fabriek voor de Toekomst Blue Energy is ook dit jaar aanwezig op de Belgian Offshore Days. Bezoek ons 20 en 21 maart op stand 4 en kom meer te weten over onze lopende projecten, onze activiteiten, de geplande testfaciliteit op zee, en ons breed netwerk van industrie, kenniswereld en overheid. 

Beurs brengt Belgische offshore-wereld samen 

De B2B-beurs, georganiseerd door Belgian Offshore Cluster (BOC) - de vereniging die de Belgische toeleveranciers van de offshore windindustrie samenbrengt en partner is van Fabriek voor de Toekomst Blue Energy- is aan haar 5de editie toe. De voorbije jaren is de beurs uitgegroeid tot de ontmoetingsplek bij uitstek voor contacten met de Belgische offshore wereld. Bedrijven die actief zijn in alle deelaspecten van de offshore windontwikkeling, zoals onderzoek, design, projectontwikkeling, constructie, installatie en onderhoud, zijn tijdens de tweedaagse aanwezig met een stand om de meer dan 1.000 verwachte offshore wind professionals te ontvangen. 

Aan de beurs is ook een conferentie gekoppeld over “Servitization and digitization trend in offshore wind " en een B2B-meeting, georganiseerd door Fabriek voor de Toekomst Blue Energy, waarop deelnemers nieuwe contacten kunnen smeden met business partners uit de offshore supply keten. Interesse om gericht, persoonlijke contacten te leggen?

Klik hier en lees er alles over (engelstalige website): b2b matchmaking

België, place to be 

België is een van de koplopers in de ontwikkeling en productie van windenergie op zee. Vandaag leveren de Belgische windmolens blauwe stroom voor meer dan een 1 miljoen gezinnen. Tegen 2020 zal het, na de voltooiing van het windpark Norther en de (nog te bouwen) parken Northwester, Mermaid en Seastar, over een geïnstalleerd vermogen van 2 300 MW beschikken. Dit zal een gemiddelde productie van 8 TWh elektriciteit per jaar opleveren, goed voor 10 % van het totale elektriciteitsverbruik in België en de helft van het stroomverbruik van de Belgische gezinnen. Tegen 2026 wil België de capaciteit op zee tot 4 GW vermeerderen. De federale overheid bereidt een nieuw Maritiem Ruimtelijk Plan voor dat voor de Westkust nieuwe zones afbakent voor windenergie. Ontdek het allemaal op de Belgian Offshore Days, het Belgische topevent van de offshore wereld! 

Deelname is gratis, maar registreren verplicht. U kunt zich registreren via: www.belgianoffshoredays.be met de code BOD-POMWVL. 

Alvast tot dan!

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Woensdag 20 maart 2019 - 10:00 tot Donderdag 21 maart 2019 - 16:00

Locatie

Ostend Sea P'lace (Hippodroom), Koningin Astridlaan 10, 8400 Oostende

Bezoek onze stand! Gebruik code BOD-POMWVL

& schrijf hier gratis in!