×

Statusbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Bezoek CEBIT Hannover

CEBIT in Hannover is de referentie in technologie, digitalisatie en innovatie. In de editie van 2018 gaat de organisatie nog een stap verder door naast de beurs en de conferentie ook een heus stadsfestival te organiseren. Leads genereren, nieuwe contacten leggen en geïnspireerd worden in een unieke sfeer…

Artificiële intelligentie in uw marketingstrategie, virtual reality in uw opleidingen, cobots in de productie, blockchain, revolutionaire IT oplossingen,… Op CEBIT beurs krijgt u de meest hoogstaande innovaties te zien die uw bedrijf kunnen helpen om de toekomst te omarmen.

De CEBIT conferentie heeft voor een opmerkelijke line-up gezorgd van strategische denkers uit de top van de wereldeconomie. U kan er onder andere keynotes rond digitalisatie horen van Amazon, Daimler, Deutsche bank en de Universiteit van Londen.
Ook de avonden worden op een inspirerende manier ingevuld dankzij het CEBIT festival. Top acts als Jan Delay en Digitalism zorgen ervoor dat de virtuele en de echte wereld samenvloeien. In de sfeer van een waar stadsfestival, met street food van onder de ganse wereld, zijn er nog talloze tech-installaties en showcases te bezichtigen.

Dankzij het Interreg programma ISE, Innovative Sector Echange, kunnen we een beperkt aantal West-Vlaamse ondernemers gratis meenemen op deze inspirerende trip. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Website CEBIT: www.cebit.de

Programma:

Dinsdag 12/6 :
10h : vertrek richting Hannover.
18h30 : Netwerk evenement in het hotel met bedrijven uit Engeland, Frankrijk en Nederland.
Woensdag 13/6 :
10h-18h : vrij bezoek aan CEBIT beurs en de mogelijkheid om de conferentie bij te wonen.
18h- : Avondprogramma CEBIT festival.
Donderdag 14/6 :
9h : Hotel Check-out
10h-14h : vrij bezoek aan CEBIT beurs
14h : Terugreis Hannover-Kortrijk.
Vermoedelijke aankomst in Kortrijk rond 23h.

Dit programma word u gratis aangeboden binnen het ISE project, maar bij laattijdige annulatie NA 1/6 zullen de hotelkosten in rekening worden gebracht. 

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Dinsdag 12 juni 2018 - 10:00

Locatie

Hannover