B2B Matchmaking Event op de Belgian Offshore Days

De offshore windindustrie in België zit al enkele jaren in de lift. De Belgian Offshore Days zijn dan ook een ideale gelegenheid om offshore professionals uit de Noordzeeregio te ontmoeten.

Tijdens deze tweedaagse beurs organiseert de Fabriek voor de Toekomst Blue Energy, samen met Flanders' Maritime Cluster en de Haven van Oostende een B2B Matchmaking Event (op 21/03) en een bezoek aan de Coastal & Ocean Basin en de haven van Oostende (op 22/03).

Verruim jouw internationaal netwerk in de Offshore Wind Industry

Deze internationale beurs en het B2B Matchmaking Event zijn ideaal voor KMO’s die actief zijn in offshore wind om contacten te leggen met gespecialiseerde bedrijven, kennis te maken met nieuwe wetenschappelijke en technologische inzichten en internationale zakenrelaties op te zetten.

Je kunt gratis deelnemen aan het B2B Matchmaking Event, maar je moet je vooraf aanmelden en je profiel vervolledigen op onze B2B Match website. Uw registratie op de B2BMatch-website geeft u automatisch toegang tot de Belgian Offshore Days beurs en conferenties.

De matchmaking en het bezoek zijn een aanvulling op het officieel programma van de Belgian Offshore Days en vormen een onderdeel van het internationaal Inn2POWER project.

Registreer u nu en maak uw profiel aan om uw toekomstige zakelijke partners te ontmoeten!

Het Inn2POWER-project wordt financieel gesteund door de Europese Unie, via het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, als onderdeel van het Interreg North Sea Region programma.

CONTACT

Ann Kempeneers
Projectcoördinator, Inn2POWER
inn2power@pomwvl.be

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Woensdag 21 maart 2018 - 14:45

Locatie

Ostend Sea P'Lace, Koningin Astridlaan 10, Oostende