GEANNULEERD: Wees er bij op de Belgian Offshore Days 2020

UPDATE 13/03: Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleert POM West-Vlaanderen met onmiddellijke ingang alle activiteiten tot en met 19 april. Ook voor de lancering van de Blue Accelerator zoeken we een nieuw tijdstip.

Blue Accelerator, open for business! - GEANNULEERD

Het nieuwe maritiem innovatie- en ontwikkelingsplatform Blue Accelerator is operationeel! U kunt ons platform gebruiken om testen te doen op het zeewater, onder water of boven het zeeoppervlak. Op 19 maart stellen we u graag onze eerste klanten en tests voor, en lanceren we een mooie opportuniteit voor bedrijven in blue energy.

Bent u graag bij de officiële lancering van de Blue Accelerator op 19/3 om 16u00 op het centraal podium van de Belgian Offshore Days? Laat ons dat even weten via het formulier hieronder. Zo krijgt u automatisch ook toegang tot de Belgian Offshore Days.

Face to face meetings, the way to successful business. - GEANNULEERD

Als partners van het Inn2POWER-project brengen de Blauwe Cluster en POM internationale bedrijven en stakeholders samen tijdens hun B2B Matchmaking Event. Maak uw profiel aan en leg individueel contacten met kopers, leveranciers, onderzoeksinstellingen, … uit de Europese offshore windsector. Een unieke kans op nieuwe zakelijke contacten en contracten!

Meer info en inschrijven via de matchmaking website van Inn2POWER [link].

Bezoek ons op stand nr. 39! - GEANNULEERD

Tijdens de Belgian Offshore Days zijn we graag uw gids om uw testen en demonstraties op de Blue Accelerator mogelijk te maken, nieuwe contacten te leggen met bedrijven, onderzoeksinstellingen, clusters en alle spelers in de blauwe sector. Naast Inn2POWER zijn we ook partner in projecten zoals DecomTools (repowering/decommisioning) en MET-Certified (mariene energietechnologieën).

Met onze registratiecode BOD-20-POM krijgt u gratis toegang tot de Belgian Offshore Days beurs [link].

Afspraak op de Belgian Offshore Days!

Met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Woensdag 18 maart 2020 - 09:30 tot Donderdag 19 maart 2020 - 18:00

Locatie

Ostend Sea Place - Hippodroom Oostende, Koningin Astridlaan, Oostende

Contact

Lancering Blue Accelerator - INSCHRIJVINGSFORMULIER

Door hier in te schrijven heeft u ook automatisch toegang tot de Belgian Offshore Days op 18 en 19 maart in Oostende.

Uw gegevens

Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard en gebruikt door Fabrieken voor de Toekomst om de inschrijving op een goede manier te verwerken.

Door deel te nemen aan dit evenement verklaart u zich akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door Fabrieken voor de Toekomst. U kunt op elk moment contact opnemen met veronique.de_kinder@pomwvl.be om beeldmateriaal te laten verwijderen.

Onze privacyverklaring vindt u terug op de website (klik). Heeft u vragen m.b.t. uw gegevensverwerking? Contacteer ons via dpo@pomwvl.be.